Érdemes i7-es processzort venni azért, hogy játékra használjam?
Figyelt kérdés
Mai játékokhoz milyen processzort érdemes venni ?2014. jan. 5. 10:02
1/11 anonim válasza:
EgyGPU-s rendszerekhez felesleges.
2/11 P.O.C. válasza:
Játékhoz bőven elég az i5. AMD oldalról viszont kell a 6 vagy 8 magos FX.
3/11 anonim válasza:
Még 2GPU-s rendszerhez is elég egy i5, még egy 780Ti-t is simán kihajt, ellenben egy amd 8 magos nem.
4/11 anonim válasza:
Igazuk van az előzőknek egy i5 nagyon jól ki fog szolgálni és a pénztárcád is jobban fog örülni.
5/11 anonim válasza:
Ha I7 re van pénzed és csak játékra kell akkor szerintem vegyél I5-öt és mellé egy SSD-t.
6/11 A kérdező kommentje:
Egy AMD processzornak miért kell több mag mint egy Intelnek ? i5-ös processzorból melyiket ajánljátok 1GPU-s rendszerhez ?
2014. jan. 5. 12:15
7/11 anonim válasza:
Mert az AMD úgynevezett "magjai" csak szálak. Teljesen más a felépítésük a processzoroknak, az intel jobban csinálja. Lásd: az amd legjobb 8 magos prociját veri egy i5, ami 4 magos.
8/11 Panda Péter válasza:
sok esetben még az i5 is túlzás.
azért "kell" (szerintem mondjuk nem kell, de most mondjuk hogy igen) több magos AMD processzor, mert azok egy szálon gyengébbek, architektúrális okok miatt.
én amondó vagyok ha nincs a képben sokemberes multi vagy több monitoros/videókártyás felépítés, egy i3 vagy egy AMD A8/A10 APU illetve X4-es Athlon (FM2-es persze) bőven elég.
az AM3+-os FX-eket meg inkább hanyagolni kéne már.
9/11 anonim válasza:
i5 4440 vagy ha kicsit több kell, akkor 4670(k)
10/11 A kérdező kommentje:
A multi pont ott van a képben.
2014. jan. 5. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!