Intel i5 4670 ugyanaz tuning nélkül, mint a 4670K?
Figyelt kérdés
Azon gondolkozok,hogy melyiket vegyem pénz szűkében. A tuning nagyon sokat számít, vagy nagyjából elhanyagolható kis mértékben?2014. jan. 4. 19:10
1/9 anonim válasza:
Számít.Nincs nagy különbség pár ezer FT.
2/9 A kérdező kommentje:
És ilyen szorzózármentes intelnél ugye nem történik élettartam csökkenés?
2014. jan. 4. 19:13
4/9 anonim válasza:
Ha nem gyári hűtőt hanme valami normális hűtést szerzel hozzá akkor semmi gond nem lesz.
5/9 anonim válasza:
Tuning nélkül ugyan olyanok. Viszont eg 4670k tovább lehet elég a tuning potenciálja miatt, azaz amiatt, hogy erősebbet tudsz belőle csinálni. Szerintem, ha már ennyit szánsz procira, akkor az a párezer forint már megéri.
6/9 A kérdező kommentje:
Végülis, legalább később nem lesz ilyen bajom,hogy már kicsit gyenge a proci, mert tudok rajta húzni :) Csak így még kell egy kis pénz.. :D Köszi a válaszokat.
2014. jan. 4. 19:17
7/9 anonim válasza:
De ahhoz a procihoz megfelelő alaplap is kell. Egy z87 chipsetes megteszi. És a tuninghoz is érteni kell. Én, mint haladó gépfelhasználó, próbálgattam, de nem nagyon ment. Sokmindenhez értek, de a tuning nem az erősségem :D
8/9 Komplikato válasza:
"És ilyen szorzózármentes intelnél ugye nem történik élettartam csökkenés?"
Nyilván nem, de cserébe a tuningért az ÖSSZES "K" jelzésű prociban le van butítva a virtualizáció, mer' milyen lenne már ha komoly melóra a cégek tuningprocit vennének a méreg drága i7 Extreme és Xeon helyett?
9/9 A kérdező kommentje:
Mi az a virtualizáció?:D
2014. jan. 4. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!