Melyik az erősebb gpu?
Figyelt kérdés
Shapphire r9 270x dual-x oc
Msi r9 270x gaming
2013. dec. 31. 00:22
1/14 anonim válasza:
Egy tized, sőt egy század különbség sincsen a két GPU között, mert mindkettő ugyanaz.
2/14 anonim válasza:
(Annyiszor linkeltem már ezt az oldalt, hogy simán fizethetnének nekem a reklámozásért.)
Márha a Sapphire-ből a 2GB-osra gondoltál.
3/14 halalfalo válasza:
Szerintem nincs jelentős különbség. Ha van 10mHz eltérés, az sokat nem nyom a latba, én azt mondom vedd azt, amelyik olcsóbb!
4/14 anonim válasza:
A kérdező átgondolhatná a kérdést, mert a GPU mindkét kártyán ugyanaz, az már más kérdés, hogy az egyik OC, meg a gyártó más és a hűtés sem azonos, de a GPU az nem különbözik.
5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat de a cikkben amúgy nem. Msi r9 270x volt hanem csak 270. De az is segített
2013. dec. 31. 00:45
6/14 Smittes válasza:
Wampa az ilyen oldalak reklámozását befejezhetnéd, mert megtévesztőek, többet ártanak mint segítenek.
Felejtsétek el ezeket az oldalakat!
7/14 Smittes válasza:
Benchmark eredményeket és teszteket kell nézni megbízható oldalakról.
8/14 anonim válasza:
Leírja a különbséget, némi órajelbeli van. Ebben pontosan mi a megtévesztő?
9/14 Smittes válasza:
Pont ezaz...csak a számokat nézi, majd leszázalékolja...
E szerint a csodálatos oldal szerint erősebb a 7970 mint a 280x...kérlek mesélj még...
10/14 anonim válasza:
Az oldalra visszatérve szerintük miért támogatják "különböző szinten" a DX API-t? :D
"Benchmark eredményeket és teszteket kell nézni megbízható oldalakról."
És a benchmark eredményekkel mégis mit ér? ennyi erővel mindenki vegyen luxmark alapján kártyát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!