Windows 8.1 telepítés laptopra. Driver telepítés kellhet?
Figyelt kérdés
Acer Extensa 5635G laptopra telepíteném a Windows 8.1-et. Utána minden jól fog működni, vagy még kell valahonnan drivereket keresnem hogy feltelepítsem?2013. dec. 29. 11:37
2/7 anonim 

válasza:

A windows nem csodaszer tehát nem tud minden hardver elemet megfelelően működtetni.Szükséges hozzá driver-proci/videó-tapipad-lan-wifi-audio-usb.....
3/7 anonim 

válasza:

Hát... nekem Extensa 5635Z-m van, egy drivert se kellett feltennem, mindent feltolt magától. Már néhány Win7 verziónál is van olyan, h hálókártyát + egyéb dolgokat felrak. A Win8 erre rakott egy pluszt, így igazából nekem hálókártyától, hangkártyától kezdve mindent felpakolt. De azért készülj fel a biztonság kevéért
4/7 A kérdező kommentje:
De a Windows 8-ra való driverek jók lesznek a 8.1-en?
2013. dec. 29. 12:04
6/7 anonim 

válasza:

Egy előre telepített recover partícióról történő telepítést ne keverj össze egy vadiúj oprendszerrel.Én is csináltam magamnak w7-et a saját drivereimmel/frissítésekkel de ez más tészta.
7/7 anonim válasza:
Nyugodtan telepítsd a Win8 at.
Utána update-n keresztűl lefog jonni minden driver!
Én már Win7 nél is Updaten keresztűl szereztembe minden drivert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!