AMD Radeon HD Driver telepítés (? )
Adott egy AMD Radeon HD 7700 Series típusú videókártya, és a hozzá megfelelő driver. Ezt a drivert frissíteni akartam, tehát leszedtem (driver sweeperrel) majd az új drivert kezdtem feltelepíteni rá. A telepítés végén kaptam 2 aranyos hibaüzenetet: Illesztőprogram telepítés: a telepítés sikertelen (3 próbálkozás előtt még az INI fájl hiányzott.)
Illesztőprogram telepítés: a felhasználónak a Rendszergazda csoportba kell tartoznia
A fiókom a rendszergazda csoportba tartozik, és a típusa is szintén rendszergazda. A
futtatást mindig rendszergazdaként indítom el(jobbklikkel).
Az Eszközkezelőben, pedig csak a VGA grafikus adaptert észleli, amikor frissíteni próbálom. Ha magamtól manuálisan választom ki (az INI-t) akkor meg azt írja, hogy nincs illesztőprogram kijelölve az eszközinformációs készlethez vagy elemhez.
Valaki tudna segíteni, mit tegyek?
Először próbáld meg csak letörölni a drivert,majd CC Cleaner,registry cleaner.
Újraindítás és telepítsd fel az új drivert.
Régen nekem is vacakolt az amd driver frissítése.
Mint írtam
Régen nekem is vacakolt az amd driver frissítése.
A végső megoldás rakd újra a gépet.
Napokat eltöltöttem a keresgéléssel,végül csak így lett jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!