Windows 7 telepítése pendrive-ról? Többi lent.
Googléban csak olyanokat találtam ahol azt írták, hogy tegyük be a telepítő lemezt és onnan másoljuk át a pendrivera különböző programok segítségével, viszont nekem a HDD-n van a win7 telepítője.
Hogyan oldjam meg?? Fontos lenne az újratelepítés mert nagyon ratyi lett a gépem az elmúlt pár órában.. semmi nem jön be, egy játék sem állandóan hibákat ír ki se a vírusírtóm nem indul és ezért akaromújratelepíteni, de csak pendirve van itthon és arról kellene.
Légyszi segítsetek!!!:/
Két lehetőséged van:
#1: Ha a telepítőd egy lemezkép, iso fájl:
Ebben az esetben csak egy programra van szükséged, ami a telepítőt ráapplikálja a pendrive-ra. Van a Microsoftnak külön eszköze erre, ha meg akarod keresni, de például ez is megcsinálja: [link]
Hogy alapból linuxokhoz készült, az ne tévesszen meg, a windows lemezképpel is elboldogul.
#2: Ha csak a telepítő fájlok vannak meg egy mappában:
Ekkor legegyszerűbb, ha a setup.exe fájlt futtatod, és követed a telepítő utasításait. Egyéni telepítést válassz, és ugyanazt a partíciót, amiben a régi rendszer van. Formázni ugyan nem tudod majd, de ez nem gond, minden régi fájlt egyetlen windows.old nevű mappába fog tenni, ami utólag törölhetsz majd.
Megjegyzés: a #2 megoldás iso-val is működik, ha például betöltöd Daemon Tools-ba. A pendrive használata teljesen opcionális, a "lemezre" az első újraindulás után már nincs szükség.
Nem lehet csak simán rámásolni a pendrivera az ISO fájlt??
Mert sajnos le sem engedi tölteni:///
Ezzel a programmal gyerekjáték:
ezzel a programmal rámásolod a pendrive-ra és kész, én is így szoktam felrakni rá és egyből tleepíthetme is pendrive-ról
Köszönöm mindenkinek!
Csak annyi a baj, hogy nem tudom mi lett ezzel a retkes géppel mert le se tölt semmit és nem is nyit meg egy programot se:(((
Ha le is tölti olyan mintha nem töltöttem volna semmit mert kijelölöm hogy az asztalra töltse le és sehol semmi!:(((
Már próbáltam de nem enged semmit se csinálni:((
Azt írta mindig hogy nem jöttek létre visszaállítási pontok...:(
Abszolút nemtudom már mit kezdjek vele:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!