Miért van az, hogy 2 Win7 van a gépemen, pedig most formáztam le mindent és raktam újra?
Leformáztam mind a 2 partíciót (C, D) és minden probléma nélkül felraktam a C-re az op.rendszert, de ha bekapcsolom 2 Windows 7 közül kell választanom. Ez miért van?
Kerestem, de nem találtam Windows.old mappát, mi lehet a baj? Hogy "tűntethetném" el a másikat?
Köszönöm a segítséget!

Nem vitatkozom veled,de egy tiszta telepítés még nem okozott soha problémát.
Különben is azt írja a kérdező,hogy most formázta és telepítette,tehát egy új rendszerről van szó.
Legalábbis én ezt vettem le.
De bele lehet bonyolódni abba is amit írsz,csak ennyi idő alatt már régen elkészült volna és használja a gépet.

Nem vitaképp írtam. Ő eldönti hogy egy sort átír a megfelelő helyen vagy nulláról elkezdi megint...
Ha vendégfiókból léptél be akkor lépj be rendszergazdaként. Ha úgy léptél be akkor passz. Telepítsd újra, ha már ennyire erőltetik...

Amíg vitáztatok 1 óráig, már rég újrapakolta volna az egészet. Majd elront vmit, és rakhatja újra.. bravó, előrébb lesz az biztos.
Ha már tud újra rakni W7-et, nem mind1 ha megcsinálja 20 perc alatt??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!