Egy újabb géphalál. Hol a hiba?
Na itt a rejtvények ideje
Régi vas, bepakolok egy hétköznapi SB 5.1 hangkártyát. 1. kör nem nyert, nem érzékeli. 2. kör 2. foglalat na itt már van valami. Sikeresen feltoltam a nagy nehezen megszerzett drivert ami aztán kéri a szokásos restartot. Megvolt. Szépen bebootolunk. Megint nem érzékeli. Na akkor 3. slot. Ház miatt valahogy nem fér be. 4. slot okés bent van. Beindítom a gépet, a rendszer elszáll. XP tehát várható volt. Na akkor rakjuk szépen újra. Telepítőfájlok másolása közben rakat hiba hogy nem tudja másolni végül kék halál. 2. kör ugyanez. Na akkor nézzük meg belül mi van. Kiszedtem a hangkártyát hátha nem szeresse. Elindítom és láss csodát csipog mint az állat hogy nem tetszik neki a RAM. Kiszedegetem. Átrendezem. Próbálgatom melyikkel van a gond. Egy jó kör a szopórolleren de végül sikerült beindítani a dögöt de persze úgy hogy egyik ram se hibás. Ezúttal a telepítőfájlok felmennek, kezdődhet a normális telepítésNEM. Kezdés előtt kék halál. Restart mert egy próbát megér. A BIOS elszállt, próbálja összekaparni magát és elvileg sikerül de inkább leállítja a gépet. Ezt neked Dual BIOS.
Új nap virradt. Új esélyek. Kicseréltem a procit meg a deszkát és különböző ramokkal próbálgattam. CD-ről próbálok bootolni és amint érzékeli hogy megnyomtam a gombot BOOM kék halál.
Hol a hiba?
Egy régi HDD 2,5" idés ezt eljátszotta velem egy párszor.
Már mindent kicseréltem rajta.
mivel nincs rá pénzem igen
elvileg a hdd tökéletes állapontban van, hacsak nem sütötte meg a táp
A hdd állapotát nézd meg hd sentinellel: [link]
és itt a letöltés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!