Szerintetek jó? (többi lent)
Ez a headset jó?
Játékra kellene és videózásra.
1-Jó a hangzása játékra?
2-Az alaplapi hangkártya jó lenne? alaplap: ASUS M5A97 EVO R2.0 egy fx8320 procival
3-A mikrofonja tiszta? (Nagyon fontos lenne)
4-Ha nem a legjobb ajánlotok 15000ft ert headsetet normális mikrofonnal.A mikrofon tiszta legyen.
Köszönöm a vélaszokat Irjátok meg miert igen avgy miert nem.
pl?
1-igen mert... vagy nem mert...
2-nem mert... vagy igen mert...
Boldog karit és boldog new évet! :D
Nem ismerem ezt a fejhallgatót, de eléggé szkeptikus vagyok a gyártóval szemben (mármint füles ügyben). :)
Az alaplapi hangkártya felejtős, ha rendes hangot szeretnél.
Ami Corsair, az rossz nem lehet :D Szerintem jó, linkelek egy tesztet róla.
Köszönöm mindenkinek akkor megéri
3# akkor nem kell bele hangkártya?De tudok bele venni 10k értékben.
"Jó az alaplapi hangkártyával is, hidd el."
Nem kell semmit elhinnem, mert tapasztalatból tudom, hogy nem jók ezek az alaplapi hangkártyák komolyabb zenehallgatásra. Játékok közbeni csimm-bummra elmennek, esetleg alap 2.1-es rendszerekhez, de komolyabb hifit, vagy fülest használva elég durva a különbség egy diszkrét kártya javára.
Nálam egy ideig nem volt digit kimenet, ezért az alaplapit használtam. Hát kb sírnom kellett volna a hangjától, aztán rátettem egy 100 éves Audigy 1-esre és máris sokkal jobban tetszett a produkció, végül digit kimenet + erősítő, ami még egy kategóriával jobb hang.
Kérdező: használtan is kapni pár ezerért olyan kártyát, ami már hallgatható szint, akár Audigyt, akár Asus Xonar. (Creative-nak elég rossz a driveres támogatottsága).
Az a hangcucc azért nem high-end, lehet az nem hozza ki a különbséget. :) A fülest nem ismerem.
Azért írtam a használt dolgot, olcsón lehet jót kapni, egy hangkártya nem szokott csak úgy meghalni. Persze, van akinek nincs rá igénye.
:D Thx.. hagyjuk. ;-)
40ből egy normális erősítő se jön ki, nem hogy hangfalak. Csodák nincsenek.
"Ennél már csak a z906 van ami jobb"
Mármint Logitech-éknél. :D
"aztán a stúdióba való hangfalak, de az meg nem otthonra való."
Aztán bármilyen rendes hifi hangfal, ami otthonra való. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!