Cpu-ra integrált videókártya?
Adott egy számítógép amiben van egy amd a8-6600k processzor (apu, 3,9 MHZ) amire integrálva van egy radeon hd 8570d.
Az alaplapja FM2A75 Pro4.
Memória 4 giga ddr3-as 1600 mhz-s van.
A probléma, hogy a játékok különösen alacsony fps-el futnak, ami szerintem irreális egy ilyen géphez képest.
Pl.: A fifa 11 40, de inkább alacsonyabb, a 2008-as mass effect pedig 20! fps-t produkál.
A gépen Win 8.1 van, de ez nem hiszem hogy problémát okozna, hiszen nekem (nem az én gépemről van szó) nincsen bajom az említett játékokkal 8.1-en.
A 4 giga ram sem okozhat szerintem ekkora problémát.
Youtube-on van olyan videó ahol az ember saints row 4-el játszik 40 fps-el (igaz ott 8 giga ram van).
A driverek rendben vannak.
A bios beállításaihoz annyira nem értek, hogy ki tudjam szűrni hogy ott van-e probléma, de Pl.: Videó memóriának csak 512 Mb van adva, szóval lehet az kevés neki (A rendes memóriából veszi el magának a videomemóriát).
Esetleg valakinek van valami ötlete, hogy mi gond lehet a géppel?
És ez ennyire visszafogná?
Azért mégis csak egy 5 éves játéknál produkál 20 fps-t.
Amúgy az is még különös, hogy pl.: egy world of tanks is úgy megy, hogy 40 fps alá nem esik, sőt még dota 2-őztünk is, és az sem volt játszhatatlan.
Akkor biztos nem beállítási problémák vannak?
Csak azért nem akarom elhinni hogy csak a dual chanel, meg a ram a probléma, mert ha megfelezem akkor is mennie kéne ezeknek, + ha minimum ha maximum a beállítás ugyan akkora teljesítményt produkál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!