Ezen az alaplapon nincs intergált videokártya. Azt hinném, aki ugyis vesz videokártyát annak ezt érdeme smegvenni bármelyik integrált videokártyás alaplap?
helyett. Csakhogy au integrált videokártyásak rendre olcsóbban. Nem sokkal, de olcsóbbak. Valamiben talán ez jobb, mint azok, vagy miért érdemes azt venni?
Az IGP-s AM3(+)-as lapok gyakran a legtöbb esetben az olcsóbb gépekbe készülnek, ezért elég fapadosak.
IGP-s lapból is van drágább jól felszerelt darab, de ezek ritkábbak pl ez itt
( [link]
Az áltad linkelt alaplap egyébként tartalmaz IGP-t, de le van tiltva és nincs kivezetve viedókimenet.
A 760g legolcsóbb AMD chipet, aminél fizikailag lehetséges az AM3+ támogatása, ezért épül rá az olcsóbb AM3+ lapok nagy része.
Egyébként az ilyen alaplapok még ha támogatják is az FX-eket,az enegiaellátásuk olyan gyenge, hogy processzor a gyári órejelét se tudja megtartani megbízhatóan.
Megmondom mi a nagy helyzet. ez 25 000 Ft-ba kerül. Hogy egy éve mennyi volt nem tudom, de akkor lett véve a konfig. De ha még ugyanannyi is, akor is 15 000-rel olcsóbb volt amit fapados integrált videokártyásat vettem. Ha ilyent vettem volna, nem maradt volna pénzt az eredeti konfigra. Ha a videokártyán sporolok, akkor gtx660 helyett 7770. vajon jobb e annyival a konfig ezzel a jobb alaplappal, amennyivel rosszabb a 7770-el?
Eleve gammer gépként a videokártya a gyenge pontja, a proc csak kezeli azt.
Máshol nem igen tudtam volna sporoli. 6 magos bulldozer árábol 15-öt nem igen tudok levenni, 1 terrás vinyó 18 volt, a legagyibb tápegység volt 10 000-ért (tudom, ez is rossz ötlet), s a 8 giga rammal való sporolás t se tartottam jó ötletnek. Bár lehet jobb lett volna 700K-s AMD proci? vagy 750, ezeket nagyon mondják, 7000-rel olcsóbbak, fele winyó fele ram meg visszahozta volna a másik 7000-t s lehet jobb alaplap.
Vélemény?
FX6300-hoz szükséges legalább egy 20 körüli lap, ebből nem lehet spórolni.
Esetleg vehetsz 7850-et az olcsóbb, mint a GTX660 és legalább olyan jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!