Hogy szereljem be a videó kártyámat?
Sziasztok! Nagy segítségre lenne szükségem. Kaptam egy videókártyát és fogalmam sincs, hogy miként szereljem be.
A gépem: ASUS Motherboard P5KPL-AM EPU
Processzor: Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2140 1.60Ghz
Ram: 2 GB
Op.rendszer: Windows 7 Ultimate
Van benne egy 64 megás, integrált PCI-os, Intel(R) G33/G31 Express Chipset Family videókártya. Na most az lenne a problémám, hogy kaptam egy GeForce 9500GT 512MB videókártyát és nem tudom használni. Beletettem a gépbe, ahogy kell, de ha a monitort kihúzom az integrált kártyából és ebbe dugom, akkor csak sötét a kép, nem csinál semmit. Még mindig csak az integráltot érzékeli. Az eszközillesztő sem mutatja, hogy be lenne téve a gépembe. Elvileg kompatibilis a gépemmel mégse működik. Ahogy olvasgattam valamit a BIOS-ban kéne át állítani,de fogalmam sincs, hogy mit. Töltöttem le hozzá drivert, de nem telepíti fel, mert ugyebár, mintha benne se lenne. Gondolkodtam rajta, hogy az integráltot le tiltom, de félek, hogy akkor abszolút elcseszek mindent. Jah, és nem kaptam CD-t a kártyához. Kérem segítsetek! Előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!