Van egy Asrock 775i945gz alaplappal ellátott számítógépem amiben szeretnék videó kártyát cserélni és plusz memóriával bővíteni. Tudnátok ebben segíteni? Az alaplapnak a linkje: www.asrock.com/mb/Intel/775i945GZ/
Memória: van benn egy 1gb-os 533MHz-es és ezt szeretném megtoldani minimum plusz 1 gigával de nem tudom hogy ehhez vehetek e olyat amelynek az órajele nagyobb mint 533MHz.
A CPU FSB-je 800/533 MHz
és ide tartozik még az is hogy az oldalon írja hogy max kapacitás 2Gb. Ezt slot-onként érti, vagy az a max amit az alaplap elbír?
Videó kártya: jelenleg egy Ati radeon x300 SE, 128mb-os, DDR, PCIe (X16) videókártya van a gépembe és ezt szeretném lecserélni egy 512mb-os videó kártyára, pontosabb elképzelésem nincs a vidkari típúsát illetően, de ha tudtok vmit esetleg ajánlani annak nagyon örülnék, de minimum Pixel Shader3.0, 512mb-os szeretném lecserélni! :) Ebbe az alaplapba megoldható e ez, vagy a mostanival egy szinten lévő, max 256mb-os vidkarival tudom csak lecserélni?
A cserélés indoka: pc játékok miatti fejlesztés!
Nem azt akarom hogy max graf-on fusson minden 2013-as játék elég ha a 2010- 11 és esetleg 12 minimum vagy közepes grafikán elmenne.
Mindenkinek köszönet aki ehhez a topikhoz hozzászól és segít nekem!!
Mennyit szánsz rá?
Amúgy Össz. 2GB 533-as ram megy bele illetve ha mondasz egy összeget akkor tudunk adni egy VGA tippet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!