Radeon hd7850. Gigabyte, Sapphire vagy MSI?
Figyelt kérdés
Egy Radeon hd7850-es videókártyát szeretnék venni. ASUS-on is gondolkoztam, de annak elég magasak az árai, bármelyik videókártyát is nézem. A kérdés adott. Melyik márkát válasszam? Esetleg ilyesmi árban (45k) jobb videókártya?2013. dec. 21. 13:17
1/3 asdelmagad666 válasza:
ASUS a legjobb egyértelműen de igazából csak a hűtéseken van különbség.
A Sapphire masszívabb jobb hűtésnek tűnik de a Gigabyte pedig szellősebbnek szóval itt neked kell döntened .
2/3 Kalos válasza:
Asus Gigabyte ezek közül vegyél.
Drágábbak, de a minőség a legfontosabb, ha az ember ennyiért akar vga-at venni.
Arra figyelj, hogy 2 ventis legyen, mert 1 ventis az nagyon kevés.
Volt nekem 1 ventis DCI Asus 7850-es radeon, de nagy terhelést nem igazán birta, mert ha túl melegszik (73fok) leáll.
Szal 2 ventis Asus vagy Gigabyte-ből.
3/3 A kérdező kommentje:
Igazából eddig nagyon ASUS-os voltam, több videókártyát néztem több kategóriában is. Viszont már egy ideje felfigyeltem, hogy valóban az Asus a legjobb, de meg is kell fizetni rendesen. Én is a Gigabytera gondoltam, ha nem asus lesz. De még erősen gondolkozok azon, ogy megfizetem az asus-t. Köszönöm a válaszokat :D
2013. dec. 21. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!