Az AMD 13.11-es frissítése után megszűnhetett a black screen hiba a sapphire kártyáknál?
30 perce Skyrim-ozok max grafikán HD 7850-el és nem jelentkezett a probléma. Más játékot nem próbáltam. Egyébként garancia az nincs rá, ne is kérdezzétek miért... Ha mégis black screen hiba lenne, akkor hova vihetem javíttatni a kártyát? Mert 1 éve ezzel szenvedek és csak 10 éves játékokkal játszom, vagy azokkal se.
Köszi.
1. Durva, hogy egy éve húzod, ahelyett hogy azonnal garanciásan cseréltetted volna.
2. Az ilyesmi általában BIOS hiba. Talán van is frissítés a kártyádhoz, csak épp nem néztél utána.
3. A 13.11-gyel tapasztaltak valószínűleg véletlen, placebo stb...
A Sapphire a Black Screen hibát hivatalosan csak a HD7870 bizonyos szériáinál ismerte el.
Egyébként hardveres a gond, szoftveres úton nem javítható. Azt sajnos nem tudom itt Magyarországon ki állt rá erre a hibára. De jobb lenne valahogy mégis utánajárni a garanciának, és cseréltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!