A monitorom tönkre fog menni?
Pár napja, amikor bekapcsolom a gépet majd a monitort kicsit furcsán viselkedik. Először is nem kapcsol be, hanem villog rajta a LED, majd megjelenik a bekapcsoláskor megjelenő LG és Energy Star logó, majd megint villog a kép mintha ki és bekapcsolna. Ma lemértem 3 perc után bekapcsol ahogy kell. Utána semmi gond nincs vele, még akkor se ha a Windows lekapcsolja 10 perc tétlenség után.
Nem tudom másik monitorral letesztelni a gépet, nem tudom másik gépen letesztelni a monitort - ha bármelyik lenne nem idegeskednék.
A típusa LG Flatron W1934S 5 éves múlt, LCD.
hát itt a számítógépet bootolási idejével vannak gondok szerintem.
mivel ha a gépet elindítod és még a biosig sem jut el akkor a monitor sem kapcsolbe, mindenképpen szerezz egy kölcsön monitort és próbáld ki.
ahhha.
akkor nézesd meg a monitort ha nem akarsz másikat venni nehogy tönkre menjen idő előtt mást nem tudok mondani sajnos
Szedd szét, és a tápegység környékén cseréld ki a kondikat. Ha külső tápos, akkor annál az áramkörnék, ahová az áram befut. Pár száz forintból megvan, és plusz pár év élettartam.
Ha nem értesz ilyesmihez/nincs forrasztópákád, akkor vidd el műszerészhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!