Milyen routert vegyek?
Padlófűtésetek van vagy radiátoros?
A 1043ND valóban jó, de padlófűtés alatt lévő hőszigetelő fólia nagyon erősen árnyékolja jelet.
TL-WR1043ND -ből csak is a v2 -es hardver verziót vegyed!
Ne hagyd sehol, hogy a v1 -es tukmálják rád. Egy árban vannak, de hardveresen majdnem a duplája és jobban is néz ki dizájnra. ;)
v1
---
CPU: Atheros AR9132 @400MHz
RAM: 32 MB DDR
ROM: 8 MB
Antenna: 3*3 dBi
v2
---
CPU: Atheros QCA9558 @720MHz
RAM: 64 MB DDR
ROM: 8 MB
Antenna: 3*5 dBi
Elég a 2 antennás is, de egy korszerű gigabites routerrel később se érnek majd meglepetések. Annó egyébként a 2 antennás Linksys is a mostani 1043 -as árkategóriájába volt, sőt még szerintem drágább is. Ezért gondoltam, hogy talán ez még beleférne.
1 antennásat meg ne vegyél, mert vevő oldalon nem biztos hogy támogatott a lite N szabvány, hiába N -es a vevő.
Amikor a linksys-t megvettem, még nem volt mellé kocsihitelem! :D
Amúgy ezzel sem vagyok teljesen megelégedve. 2 eszközt kell kiszolgáljon, egy telefont és egy laptopot és gyakorlatilag, amikor mindkét eszköz nagyobb mennyiségű adatforgalmat bonyolítana, akkor a router egyszerűen lefagy és újra kell indítani.
Hát, akkor pont ezért nem kell most se alul méretezni a dolgot.
Amúgy a legtöbb Linksys eszi a Linux alapú 3rd Party Firmware -eket, elég jelentős változást tudnak produkálni és mindig pozitív irányba. Esetleg kipróbálhatnál egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!