Gigabyte GF GTX670 OC 2GB - jó vétel lenne most?
Szeretnék venni egy jó videokártyát amin elmennek a mai játékok, mert ahhoz kellene, ez kb. 60.000 Ft-ba kerül, az árához mérten jó vétel lenne? Élvezhetőek rajta a játékok? (Gameplayeket néztem, de érdekel a személyes véleményetek) Esetleg ha valakinek van már valami tapasztalata, elárulná, hol tudom megvenni? Mármint tudom, hogy webshopban meg tudom rendelni, de érdekelne, hogy van-e valahol olyan bolt ahol ezt árulják. Békés megyében lakok. Lehet, hogy most oltári nagy hülyeséget kérdeztem, csak nem szoktam venni ilyen cuccokat és ezért nem is tudom, hogy hol van olyan hely, ahol meg lehet venni.
Bármelyik kérdésemre jó ha válaszoltok.
Köszönöm szépen előre is!
Ne vegyél erősebb tápot csak amit a kolléga javasolt.
Nem nagyon tudsz már tovább fejleszteni ami táp igényes.
Annyival gyengébb is, amennyivel olcsóbb:)
Elite Power pont az a tápegység a Cooler Mastertől ami nem a legmegbízhatóbbak közé tartozik.
4GB-os a kártya?
Mennyiért veszed?:)
Úgy emlékszem írtad, de azért megkérdezem, mert biztos, ami biztos, a kártyához oda van írva, hogy:
VGA csatlakozó: VGA: adapterrel; DVI; HDMI + Displayport
Meg a nevében benne van, hogy PCI-Ex16x, az alaplapom adatai közt pedig ez:
Expansion capabilities
One PCI Express* 2.0 x 16 bus add-in card connector
One PCI Express 2.0 x 1 connectors
One PCI Conventional bus connector
Egyik kérdés, akkor valóban beleillik-e, második, mennyire tudja kihozni belőle a teljesítményt, mert tisztában vagyok vele, hogy nem egy nagy durranás ez az alaplap, mondjuk a gép sem volt olyan drága. :D Köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!