Ez megerte vagy lehuzas volt?
2006-ban vettem 120k-ert a kovetkezoket a helyi kiskerben. Mai fejjel lehuzasnak gondolom.
Msi alaplap (nem emlekszem a tipusra)
Radeon x550
160 gb-os sata2-es samsung hdd
512 mb ddr2-es ram
Amd sempron 2800+ (azt hiszem, a valos teljesitmeny 1.6 ghz)
Haz + codegany tap
10/100/1000-es halokartya
Alap genius bill + eger + hangszoro
Talán nem volt nagy lehúzás...mégis csak 7 éve volt és AM2 alapokon azért fejleszthető vas vol, igaz a memória lehetett volna nyugodtan 1GB is.
Apukámnak is akkoriban (2006 első felében) raktunk össze egy gépet 100k körül, amiben egy s754 foglalatos Asus lap volt Sempron 3000+ procival, 1GB RAM-mal és egy Radeon 9550 kártyával, Asus házzal (amiben egy ma is működő Bestech 350W táp volt) és 80GB vinyóval...ehhez képest a Te géped annyival jobb, hogy modernebb platformra építkezett és nagyobb a vinyód, szóval nagyon nem nyúltál mellé...
Utolso, azt hiszem nem jutott el hozzad a kerdes lenyege. Egy eve beneztem abba az uzletbe, nagyjabol minden 15-20%-kal dragabb az atlagnal. Arra voltam kivancsi mennyire volt jo arban, amit akkor vettem.
Az elozo valaszolonak pedig koszonom, nagyjabol ilyen okfejtes erdekelt. Nem vadolok senkit semmivel, a penzem es az aru erteket akartam osszemerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!