Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 215. 000 Ft-ból megérte ezt a...

215. 000 Ft-ból megérte ezt a gépet összeraknom?

Figyelt kérdés

Alaplap: Asus M5A97 EVO R2.0

Processzor: AMD FX-6300

Processzor hűtő: Cooler Master Hyper 212 EVO

Memória: Kingston HyperX Blu 1600 Mhz 8GB (KIT 4x2 GB)

Merevlemez: Toshiba 1TB

Optikai meghajtó: Samsung DVD író

Videókártya: Gigabyte HD7970 OC 3GB 1000 Mhz

Táp: FSP Raider 550

Ház: Zalman Z9 Plus

Egyéb: Sharkoon 2in1 kék neoncső, + 1 Cooler Master kék LED-es rendszerventi

Összesen: kb.: 215-217 ezer forint.

Megérte? Nem szeretnék csalódni benne, rengeteget dolgoztam érte, és nem szeretném azt tapasztalni, hogy pár év múlva full grafikán már konkurenciába akad (játékok terén).

2013. aug. 18. 23:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Kiváló vétel (végre egy értelmes konfig egy kérdezőtől :)), viszont nem biztos, hogy a 2 év múlva megjelenő játékokat full grafikán fogja vinni (FullHD-ban, de ha lejjeb veszed a felbontást, akkor vinni fogja).
2013. aug. 18. 23:32
 2/6 anonim ***** válasza:

3-4 évig még jó lesz, de utána le kell majd venni a grafikából (Crysis 3 pl. most se futna maxon)

Jó gép lesz, de én személy szerint inkább Sapphire karit vennék.

+ Z9 Plusba van 4 venti alapból, minek bele az a +1? :D

2013. aug. 18. 23:34
 3/6 A kérdező kommentje:
CPU-VGA párostól félek kicsit, meg a CŐU hűtőtől, hogy elég lesz-e, ha tuningolnám a procit 4Ghz-re.
2013. aug. 18. 23:36
 4/6 anonim ***** válasza:

Bőven elég lesz 4 Ghz-re.

Még tovább is.

2013. aug. 18. 23:36
 5/6 A kérdező kommentje:

Mert: ami oldalt van alulra szerelném, hogy közvetlen hűtse a VGA-t, és oldalt a VGA ki tudja vezetni a meleget. A VGA tulajdonképpen akkora, hogy "kettévágja" a házat belülről. Alul az lenne amit írtam, fent meg beleszerelnék még 1-et felülre, így elölről érkezne a friss levegő,és hátulról+ 2 ventin felülről távozna!

Így gondoltam el a hűtést.

2013. aug. 18. 23:38
 6/6 anonim ***** válasza:
4ghz-re elég a gyári is...nekem konkrétan már 4-5hónapja 4ghz-en ketyeg a gyári hűtővel az fx 6300..., ha normális proci hűtőd van simán 4,5-5k-ig húzhatod.
2013. aug. 19. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!