CoolerMaster GX-750. megérte?
14-ért vettem postával, mert a mostani gyengélkedik. Olvastam hogy a kapcsolórendszere nem a legbivalyabb csúcs gépekhez. A mostanihoz biztos elég lesz: AMD FX4100@4GHz gyári fesszel, HD7850 2GB OC, 2x2GB KHX 1600MHz 1.65V, ASUS M5A78L-M LE, 1 HDD, 1 ODD.
Na mármost az később stabilan fogja hajtani a gépet ha újítok egy FX8320-at, ASUS M5A97 EVO R2.0-t, esetleg még 2x2GB RAM-ot és pár házhűtőt?
Előre is köszönet!!
Lehet picit túlzás volt, de ennyiért megérte asszem, és jobb a több mint a kevesebb alapon :)
Sajnos nem tudom, mert vagy holnap, vagy hétfőn ér ide a kicsike...ha olyat fogok ki az miért gáz? Gyengébb belül vagy...?
Attól függ...
Ha Enhance beleset kaptál, akkor igen, ha Seventeam beleset, akkor nem.
"ha olyat fogok ki az miért gáz?"
Magas terhelésen néhol átlépi az adott ATX szabvány szélső határait
Nem így van.
De egyszerűen el tudod dönteni, hogy jó-e vagy sem:
Ha ott a Product No melleti kódon az utolsó számjegy D3 akkor minőségi Enhance beles --> no problem, ha E3 akkor seventeam ami kb kukába való.
Az ATX szabványban nem csak az ágakra van kikötés(persze, hogy nem csak arra). Amúgy egy teszt, a lényeget angol tudás nélkül is ki lehet bogarászni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!