Elég ok egy garanciális cserére, hogy zörög a tápom ventilátora?
Figyelt kérdés
Tavaly vettem egy FSP Hexa 500-ast, és azóta egyre gyakrabban zörög a ventilátora és sokszor olyan hangokat ad ki magából, mint a dízelmercim mikor elindul. Egyéb gondom nincs vele, működik rendesen, csak zavar hogy miért csinálja.2013. dec. 10. 11:29
1/3 anonim válasza:
hát felhívod ahol vetted , és megkérdezed, én mindenesetre tuti megpróbálnám...hisz így lehet a hűtése olyan jó már :)
2/3 anonim válasza:
*hűtése se olyan jó már , bocsi elírtam az előbb :)
3/3 A kérdező kommentje:
Jólvan, azt fogom tenni. Chieftec-emben is megállt a venti, túlmelegedett, büdös volt mint az állat,kicseréltem a ventijét (mert már nem volt garis), de még így is szép lassan megölt 3 videokártyámat (1 régit, a másik 2-t szerencsére gariban intézték), plusz tönkrevágott egy kártyaolvasót és az alaplapomban is jópár integrált cuccot.
A vicc az, hogy egy másik gépemben több, mint 10 éve megy a Vargáné és Társa tápegység, itt meg Chieftec-ekről meg FSP-kről beszélünk.
2013. dec. 10. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!