BIOS frissítés, van gyakorlati értelme?
Egy ABIT ip35 alaprapról van szó, érdemes frissíteni a BIOSt?
Van bármilyen gyakorlati értelme, így is minden tökéletes, és kompatibilis egymással.
Nem tudom mivel jár (teljesítményjavulás, több beállítási lehetőg) egy ilyen frissítés.
Magához a letöltendő friss BIOS-hoz le vnanak írva az újítások, de ezek nem tudom milyen hatással vannak a gépre nézve.
A legfrissebb bios a #18 -as, erre egyből szabad frissíteni vagy az összes, előtte lévőt fel kell tenni?
Ha működik minden rendesen, nincs értelme frissíteni.
Én életemben kétszer csináltam bios frissítést, jó régen, egy olyan gépnél, ami még nem tudott kezelni fél gigánál nagyobb vinyót, annak frissítettem a bios-át, hogy tudja kezelni. Meg hasonló okokból végeztem egyszer frissítést, csak ott nem a fél gigás, hanem a 8 gigás határ miatt.
De azóta sem láttam egyetlen gépemnél sem szükségét. Attól, mert frissebb bios van benne, nem fog jobban működni a gép.
Én azért frissítettem (őskövület K8 upgrade 1689) a BIOS-t, hogy tudja az USB 2.0 -át.
Megjegyezném,veszélyes dolog, mert ha megszakad (áramszünet akármi)akkor kakukk a gépnek!
Még a TVt és a villanyt is kikapcsoltam :D
Róla lenne szó. :)
ABIT ip35
Magukat a javításokat értem, de ezek pont nincsenek hatással az én rendszeremre.
A legtöbb kompatibilitás javítás, meg egy-két hibajavítás.
Értelme csak akkor van, ha használod a gépet és valamelyikkel gond van
18#
1.alvó állapotból való felébresztésnél
2.Ha húzni akarod (FSB szorzó)a processzort
3.Intel PXE processzort teszel bele (vagy az van)
4.ha nem áll le a géped a kikapcsoló gombal sem mikor jelszót kér.
17#
energiagazdálkodási hibáknál
7600GT grafikus kártyánál
Többi is hasonló javítások processzor kezelés , hang hiba
stb.
megj.:
A bios frissítésnél nem kell az öszeset feltenni, csak a legutolsót...
Ha jól működik ne frissítsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!