Mennyi értelme van szerintetek interneten haverkodni?
Mit értesz haverkodás alatt? Szerintem célirányosan "haverkodni" nem lehet, egy ismerősöm van innen, akivel tartom a kapcsolatot folyamatosan, de az is csak így magától alakult úgymond.
De valójában úgy vagyok, hogy csak haverokat bármikor bárki tud kb szerezni.
Szerintem jó dolog, ha netten is ismerkedsz emberekkel, akikkel valamilyen szinten egy az érdeklődési körötök.
Csak ügyelni kell, mennyire rakod a másik elé a személyes adataidat. :)
Figyelj, igazából ha ésszel csinálja az ember, akkor semmi kivetnivaló nincs benne. Én például egy internetes játékban ismertem meg egy velem egykorú fiút, azóta ő a legjobb barátom. Találkoztunk is már, csak az a gond, hogy messze lakunk egymástól. Csak jó helyen kell lenni jó időben. Persze nem úgy kell csinálni, hogy mindjárt minden személyes adatodat kiadod, hanem ki kell ismerni a másikat, meg kell győződni minden részletről, ami fontos és a másikkal kapcsolatos. Az én esetemben ez évekig tartott. Ezek fényében az ún. internetes haverkodásról én pozitív véleménnyel vagyok. Néha sokkal megbízhatóbb embereket lehet találni az interneten mint máshol, akik esetleg zárkózottabbak, mint ahogy én is az vagyok. Persze ott a másik véglet is, de gondolom az világos, hogy mit hordoz magában...
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!