Szerintetek belefér a barátságba, hogy cserbenhagyjátok a másikat? Van értelme utána újrakezdeni?
Igen szerintem is a kisebb belefér, egyszer én is cserbenhagytam, mert felhúztam magam...
Volt egy party, akit egy olyan lánynak szerveztek, akit nem szeretünk, mert kétszínű, de elmentünk mert senki nem ment volna el, mert nincsenek barátai, és a barátnőm csak miattam jött el, én meg közben megtudtam, hogy a kétszínű csaj kib*szott velem, és nem mentem be, de dühömben elfelejtettem szólni a barinőmnek is, és végig kellett szenvednie a partyt a kis kétszínűvel és még egy emberrel 3-an voltak összesen, és utána bocsánatot kértem, és megbocsájtott :)
Ez nem cserbenhagyás, magadat hagytad cserben inkább..
a barátnőd ultimátumot adott, döntsd el mi a fontosabb, próbáld meg ne szedni azt a vacak nyugtatót, tudom az élet nem egy fenékig tejfel én is sok szart megéltem és most is, de igyekszem nem nyúlni szerekhez, kövesd a példámat kérlek, a barátnődnek mondd meg, hogy nem szeded többet, kérj bocsit, és keresd meg, ha fontos a barátság, akkor ne hulljon már szét, ha nem lesz barátnőd, ki támogat a vacak időkben? mindenkinek kell valaki, mert az egyedüllét még őrjítőbb és még jobban belekerget a nyugtató világába, ha nekem nem lenne a párom, már öngyilkos lettem volna rég, már nem adnék itt tanácsokat :)
Köszi az eddigi válaszokat!
Ezt a kérdést is én írtam, itt egy kicsit részletesebben meséltem el:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!