ASRock FM2A88M-HD+ alaplap. Ebben az alaplapban integrált kártya van. A kérdés hogy jobb e GV-R575OC-1G ettöl? + pár egyéb kérdés.
Ja és itt van ez ami nem drága
bocsi hogy keresztbe ugatok, de én 6 magos bulldozert vettem s ahhoz ilyen alaplapot 11 000 Ft-ért:
Gigabyte GA-78LMT-S2P
Valaki azt mondta, vettem volna inkáb ezt a 750K-t, mert 7000-rel olcsobb s van olyan jó, mint a bulldozer. Igenám, de 4000-rel drágább alaplap kell akkor hozzá?
Akkor valójában csak 3000-rel olcsóbb.
S melyik jobb ez vagy az én alaplap-prockó kombóm?
És arra kérlek, azt is írd le milyen alaplapokat javasolsz helyette, valamint azt is, milyen processzor való ehhez az alaplaphoz.
Mellékesen megjegyzem, hogy számítástechnikai szaküzlet javasolta ehhez a prochoz ezt az alaplapot. Ezt most nem érvként mondom, hanem mert erőteljes érzésem, hogy a szaküzleteknek nem az a gyakorlata, hogy a legjobb párosítást tanácsolják, hanem azt, hogy ha tapasztalatlan vevő megy be, akkor arra rásózzák azokat a cikkeket, amik nem mennek.
Vélemény?
Hát attól függ milyen bulldozert vettél, mert fx6100 alatt nem szabad venni, fx4 majdnem egy tudású egy 750k-val, az meg olcsóbb.
Fx6300 éri meg már akkor, mert 1 ezressel drágább mindenhol max mint a 6100, és gyorsabb.
lap minimum valami 970es chipsetű, pl. asus m5a97 sorozat, mondjuk ez árban húzósabb.
6100-ast vettem, de még 1 éve.
akkor az job bmint a 750K?
mert nekem azt mondták hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!