Ebben a gépben mit a legfontosabb korszerűsíteni?
i845GV-ITE8711 (Socket 478) Alaplap
Windows XP Professional 32-bit SP3 operációs rendszer
Intel Celeron 2.00 GHz processzor
DDR 512 Mb 133,3 MHz RAM
Intel 82845G/GL/GE/PE/GV 64 Mb videókártya
Maxtor 6B200P0 190 Gb HDD
HL-DT-ST DVD-RAM GH22LP20 DVD-író
Realtek AC'97 Audio hangkártya
Tudom, hogy felesleges pénzt ölni ebbe!
Tudom, hogy szinte már nem is kapok bele semmit!
RAM-ot most bővítem 1,00Gb-ra!
Utána processzort vagy vidikártyát vegyek?
Illetve, mit jelent az, hogy integrált videókártya és hol tudom megnézni, hogy az enyém olyan-e?
Köszi!
"Intel 82845G/GL/GE/PE/GV 64 Mb videókártya"
Ez integrált, azaz az alaplapra van "forrasztva". Ahogy nézem, i845GV nem támogatja az AGP-s VGA-kat (ekkor még PCI-Express egy kósza ötlet volt csupán), így csak sima PCI-osat tudsz beletenni (amely remélem mondanom sem kell, nem kompatibilis a PCI-Express-szel). PCI-os VGA-ból pedig ma már igazán nehéz beszerezni...
Nem tudom, mit szeretnél csinálni a géppel (feltételezem játék), de csak megerősíteni tudlak: erre nem költenék egy árva petákot sem. Ha jobb processzort veszel bele (maximum a 3.06-os P4 a legerősebb, amit belerakhatsz), akkor még netezni ideig-óráig elég lehet, de tényleg: inkább gyűjts egy használt gépre, 30 körül sokkal jobbat kapsz.
Véletlenül sem játékra akarom bővíteni...
Torrentezni kéne...
Mire kell?
Egyébként tényleg felesleges.
Előző vagyok,bocs ja torrent :D
Ja egy jobb proci,illetve tárhely kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!