150. 000-ből milyen gépet tudnék összerakni, a legfontosabb az élettartam, megbízhatóság, kisebb tuning módosítások? (bővebben)
Figyelt kérdés
Legfőképp játékra kellene és Nvidia, Intel párti vagyok, de meg lehet győzni végülis. ( HDD, SSD, Monitor nélkül)2012. dec. 20. 23:59
1/20 Vadmeggy válasza:
Ilyet pl. Ez nem rossz konfig, bár én inkább SSD-vel kérném egy kicsit jobb videókarival. Mire kell? Játékra?
2/20 A kérdező kommentje:
Igen, oda is írtam hogy leginkább játékra.
2012. dec. 21. 00:14
3/20 anonim válasza:
Intel-ből mindenképpen gyengébbet(legalábbis játékra), az igényidhez kevés a 150 000 Ft.
A Imperium_Core_i5_HD_PC az meg a vicc kategória.
4/20 A kérdező kommentje:
esetleg 180ig max eltudok menni, de ha lehet akkor minél közelebb az alap tervemhez :)
2012. dec. 21. 00:25
5/20 Vadmeggy válasza:
az nem hd 2500k akar lenni hanem i5 :D
6/20 Vadmeggy válasza:
Proci: i5-2500k v 3570k
Videókari: Radeon HD 6850
Táp: FSP
Ház: Ami tetszik
Alaplap: P8Z77-V
7/20 A kérdező kommentje:
értem, de nekem egy általatok összeállított, megbízható, kompatibilis gép kellene, biztos sokkal jobban értetek hozzá mint én, ezért is kérem a segítségeteket, teljes konfigra várok. :)
2012. dec. 21. 00:31
8/20 A kérdező kommentje:
utolsó köszi, ezmár hasonlít egy normális válaszra. ilyeneket kérnék még ha lehet .:)
2012. dec. 21. 00:31
9/20 anonim válasza:
#7 ez szintén nagyon aránytalan és nem a legjobb ár/érték arányú konfig lenne.
10/20 Vadmeggy válasza:
Szerintem ne itt kérdezősködj, hanem menj a prohardver fórumára. Ott nagyobb szakértők vannak. Én az ő ötleteiket írtam le. Ha leírod, hogy mennyi pénzed van rá és milyen igényeid vannak náluk jobban senki nem fog tanácsot adni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!