Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Videó kártya problémák,...

Videó kártya problémák, Lenovo G505. Mi a baj? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok..

Egy olyan problémám akadt, az újonnan vásárolt notebookommal hogy van benne két videó kártya..

AMD Radeon HD 8330

AMD Radeon HD 8570m

Ez így mind szép és jó, csak hogy valamiért a játékokban van egy kis FPS ingadozásom. Nos, hát én úgy gondolom hogy ez amiatt is lehet. Mert vagy a gyengébb videó kártyát használja (8330)..

Ezt az állításomat az MSi Afterburner megcáfolja, ugyanis az azt írja a videó kártyához hogy a másikat (8570m)..

Másik ötletem az volna, hogy a két videó kártya összezavarja egymást..

Nos, próbálgattam dolgokat..

Letiltani a gyengébb videó kártyát, törölni annak driverjét.. De valahogy azt tapasztaltam, hogy a 8330 nélkül a 8570m sem muzsikál.. (Játékoknál ki írta, hogy nincs telepítve drivert, illetve a Windowsban megtalálható Aero kinézetet is letiltotta..)

Próbáltam azt is, hogy míg le volt tiltva a 8330, addig feltelepítem a 8570m driverjét. Gondolom nem kell írnom hogy nem nyertem...

Lehet ezeknek az dolgoknak valami közük egymáshoz? FPS csökkenés emiatt lehet? Illetve valami megoldás?

Még annyi kérdésem van, hogy az MSi Afterburner nevezetű programban tudom húzni a videókártyám..

[link]

Érdemes ezeket állítgatni? Vagy inkább hanyagoljam?

2013. dec. 6. 15:04
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Az a helyzet, hogy ez választható lehetőség..

És az első van kiválasztva..

2013. dec. 6. 22:53
 12/12 A kérdező kommentje:

Kipróbáltam..

A Switchnél mind a két kártyát fel ismeri, míg a másiknál csak az intregáltat..

Valami ötlet?

2013. dec. 7. 03:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!