Honnan szerezhetnék telepítőt a hálózati kártyához, ha újra lett telepítve a laptopomon a win XP?
Próbálkoztam már Everest Home ed-el, és SIW programmal is. Nem látják a hálókártyát, sem a videokártyát. Egyedül egy 1394-es számú hálózati adaptert lát...
Lenovo 3000 N200-as a gép.
Köszönöm a segítséget!
Innen letöltöd a Display, és az Ethernet driver-t.
Előtte én feltelepíteném még a Chipset driver-t is.
Bocs, csak a linket nem adtam :D
Szia.
Próbáld meg a hardverazonositók alapján keresni a drivert :
Mivel Microsoft találmány egyszerű és nagyszerű, vagy nem ez nézőpont kérdése.
Számitógép - Jobb egér katt - Tulajdonságok - majd Eszközkezelő.
Itt keresd azt az eszközt, amire kiváncsi vagy
(telepités után sárga kérdőjeles az eszköz - és az Egyéb eszközök között van - kattits rá (kinyilik) ami benne van azt nem ismerte fel a gép és nem telepitett hozzá drivert)
Kattints kétszer az egyikre, előjön egy ablak, abban a "Részletek" fülön van egy leengedhető ablak, oda válaszd a "Hardverazonositókat".
Az alatta lévő ablakban megjelenő adatokból az első sorra kattints rá és CTRL+C (másold).
Gogliban bemásolod (CTRL+V). Egy kicsit lebutitod (elég a VEN és a DEV - Vendor és Device ), utánna irod Driver plusz az OP rendszert és már keres is.
Példa gugli keresésre : VEN_1002&DEV_94C1 driver windows XP
Itt egy mintakép hardwerazonositóra :
Sok sikert.
Üdv.
Ui. : Ha nem megy másold ide a hardverazonositók első sorát és én is megpróbálok drivert keresni.
Köszi mindenkinek.
A drivert letöltöttem, sőt vmi chipset dolgot is, de a helyzet változatlan...sajnos annyira nem értek hozzá, hogy helyrepofozzam.
A hálózati kapcsolatoknál nincs helyi kapcsolat ikon...
24N
Köszönöm mindenkinek, a probléma megoldódott!
Egy kedves ismerősöm számtech boltban dolgozik, bevittem hozzá és mindent orvosolt, tökéletesen működik.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!