Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Számítógépem nem ismeri...

Számítógépem nem ismeri fel/nem tud beolvasni két meghajtót! Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Eddig semmi baja nem volt, ez előtt egyszer volt ilyen, akkor egy újraindítással megoldottam, aztán mikor még egyszer volt, akkor egy régebbi rendszerbeállítást állítottam vissza. Most ez sem segít, nem tudom mi lehet a baj. Hogy tudom megoldani én magam? Segítsetek!!!

2013. dec. 5. 19:51
 1/6 macika55 ***** válasza:
Nézd meg a számítógép kezelés.lemezkezekés menüben,hogy látszik-e.
2013. dec. 5. 19:54
 2/6 A kérdező kommentje:
És ezt az opciót pontosan hol találom meg ?
2013. dec. 5. 20:15
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia.

"Sajátgép" ikon jobb egérgomb klikk -> "kezelés"

2013. dec. 9. 14:08
 4/6 A kérdező kommentje:
Megnéztem, de nem látszanak... Viszont van, hogy úgy indul el a gépem, hogy behozza a két meghajtót, így működik 1-2 napig, aztán 3-4 napig megint eltűnnek. Tipp, segítség?
2013. dec. 13. 10:20
 5/6 macika55 ***** válasza:

Nem tudom milyen meghajtó amit nem ismer fel.

Amennyiben HDD-ról van szó IDE vagy SATA?

Milyen módban van telepítve és milyen op. rendszer?

Fenn vannak a vezérlők?

2013. dec. 13. 16:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Ezeket hol tudom meg? Amúgy ezekről a hardveres dolgokról semmit sem tudok, annyit tudok, hogy ezekre mentek dolgokat, elég sok adat van rajta, szóval szükségem van rá. Viszont néha mikor bekapcsolom, "visszajönnek" és működnek, de sokáig be sem hozza..
2013. dec. 16. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!