Miért van az, hogy mielőtt beadtam a számítógépem alaplap hiba miatt szervízbe, a processzor hűtőm kb 75%ig halk volt most meg mióta visszajött már 50%on hangosabb mint anno 100on?
Figyelt kérdés
2013. nov. 14. 17:45
1/7 A kérdező kommentje:
Alaplap: ASRock FM2A75M-DGS
CPU: AMD Athlon 750k 3,4Ghz, quad core.
2013. nov. 14. 17:45
2/7 A kérdező kommentje:
Még:
75%on alig lehetett hallana előtte.
Most 50%on már irritál.
2013. nov. 14. 17:47
3/7 sün18 válasza:
Lehet h leszedték a hűtőt és nem raktak alá új pasztát, pasztázd újra és utánna jó lesz :)
4/7 A kérdező kommentje:
Oké köszi :D
Bár az a hangján nem változtat nem?
Csak hűsebb lesz a proci.
Amúgy még mielőtt szervízben járt a gép előtte is 2-3szor leszedtem a hűtőt és utána is halk volt. :/
2013. nov. 14. 17:50
5/7 A kérdező kommentje:
Szal valami más megoldás?
2013. nov. 14. 19:23
6/7 Gábor_79 válasza:
Egy ilyen szervizbe bármi megeshet. Hajlamosak kicserélni a jobb alkatrészeket gátlástalanul. Már ha azt látják, hogy az ügyfél kicsit sem ért hozzá. Nem minden bolt ilyen, de mifelénk ez jellemző. Csak egy ötletként hoztam fel, mert eszembe jutott.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem hiszitek el, de leszedtem és fordítva felraktam. (lehajtó ízébizé VGA felé állt most meg a gépház teteje felé) és újra tökéletes:O
2013. nov. 17. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!