100 ezres gépen nagyobb grafikán lehet játszani mint a ps4-en vagy xbox-one?
Figyelt kérdés
2013. dec. 5. 14:25
31/33 A kérdező kommentje:
nem irigykedek egyáltalán an xbox 360 , volt ps 3 is de a gép szintjét nem üti meg semelyik. amúgy meg ez az én kérdésem nem próbálok pártoltatni senkit csak amennyi pénzbe kerül annyiért jobb pc jön ki és mellesleg nem kell 15-30 ezres meg az feletti játékra költeni pénzt
2013. dec. 21. 16:10
32/33 anonim válasza:
"Sokkal egyszerűbb egy konzolt venni és csak betenni a játékot és már megy is, mint, hogy még telepíteni, ez-az"
Már nem azért de ps3nál legtöbb gameból (gta5,ac4) telepíteni kell xgb-ot ami meg nem 2 perc...
33/33 anonim válasza:
Oké. De sokkal egyszerűbb egy olyan embernek a konzol, aki nem ért annyira a gépekhez. Nekem is fontos a grafika, de nem 2cm-ről nézem a 127cm TV-t.. Szóval nekem teljesen mindegy, hogy 720p vagy 1080p, de szerintem vannak még így ezzel mások is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!