100 ezres gépen nagyobb grafikán lehet játszani mint a ps4-en vagy xbox-one?
Lényegtelen milyen grafikán akarsz te játszani... A 100-150 ezres gép 1-2 éven belül nagyon elavul, sőt már most is van olyan játék ami eléggé megfogja. Viszont a PS4 meg fogja állni a helyét 5-6-7 év múltán is.
Nem valami jó hasonlítgatni a két dolgot..
az eszed avul el már bocs ! :)) pl phenom II x4 965 be proci 2009 es kiadás ,gtx 570 2010 es a proci 4 éves a vga 3 éves és még mindig ultrán játszható vele minden játék 1-2 dolog ki lőve a beállításokban de csak a nagyon izasztó gameknél azon kivűl bármilyen megy maxon full hd-ban !
http://www.youtube.com/watch?v=p1T8rYYBqrY full hd ultra !
max fps 57-60
átlag 45 fps
és ezek az alkatrészek poton áron kaphatok gyakorlatilag 100 ezerből vagy erősebbet is rakok össze használtan és veri a ps4-et vicc :))
Egyáltalán miért kerül összehasonlításra egy asztali PC és egy konzol?!
Teljesen más felépítés hardverilag.....
Mert akkor szerinted 2 év múlva kiadják a PS5-öt, mert hogy a PS4 nem fogja kiszolgálni a felhasználót 5-6 évig?:)
2006-ban adták ki a PS3-at és még ugyanúgy kiadnak rá minden játékot, ki is fognak még évekig. Ennyit erről..
Jössz itt a találgatásaiddal, meg az ökörségeiddel, hogy HD 7870-es VGA van a PS4-be...:D:D Ezen jót nevettem:D:D:D
A másik meg, hogy GTX 570-nel minden játék ultrán vagy nem is tudom már hogy írtad:D
Na mindegy, szia.
"Lényegtelen milyen grafikán akarsz te játszani... A 100-150 ezres gép 1-2 éven belül nagyon elavul, sőt már most is van olyan játék ami eléggé megfogja. Viszont a PS4 meg fogja állni a helyét 5-6-7 év múltán is.
Nem valami jó hasonlítgatni a két dolgot.." 100-150 ezres gép már most is elavult ? hát érdekes lenne ha valaki ma pl venne egy r9 270x-et és már is cserélhetné le év végén XD ne nevettesd ki magad legalább ha nincsenek ész érveid . könnyű a szavakkal dobálozni ha még alá támasztani sem bírja valaki :)) amúgy a ps3 meg xbox 360 grafikája egy gyakorlatilag 5 éves gépen sokkal jobb képfelbontáson grafikán játszható példa intel quadro Q6600 + 9800 gtx még mindig szebben fut rajta hd felbontáson a bf3 mint a konzolokon am nekem is van egy xobx 360 am tudom látom is !:D
Kérdező, nyilvánvaló, hogy hittéríteni jöttél ide, csak az a baj hogy az itteni közönség ezt nagyon nem szereti, szóval a nevükben szólok, hogy balra van az ajtó! Köszönöm!
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!