Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 100 ezres gépen nagyobb...

100 ezres gépen nagyobb grafikán lehet játszani mint a ps4-en vagy xbox-one?

Figyelt kérdés

2013. dec. 5. 14:25
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
most sem tudsz ész érvet írni . hit térítésről szó sincsen csak ahogyan én is tudom hogy egy 4 éves gép még ma is képes full hd vinni a játékokat hige beállításon . így egy ps 4 árából elég jó gamer gépet lehet össze rakni amin jobb a grafika és elég lesz tovább minőségben
2013. dec. 5. 15:29
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire "tudod látod" akkor minek jössz ide kérdezgetni?

Nem nevettetem ki magam szerintem és nem csak dobálózok a szavakkal. Fél éves HD 7950 Vapor-X kártyám nem viszi FHD Ultrán a Crysis 3-at, szóval ne próbáld már bemagyarázni nekem, hogy egy sokkal gyengébb VGA-val te minden egyes játékot olyan beállítások mellett tudnál játszani..

A lassan 8 éves PS3 gond nélkül viszi a GTA V-t és az AC 4-et, tudom látom is:)

2013. dec. 5. 15:30
 23/33 A kérdező kommentje:
de te a tipikus konzol hero vagy aki nem ismeri a pc-ket és nem nagyon tudja melyik hardver mennyire jó és mennyire időt álló . te az a tipikus csak 300 ezerből építhetsz gépet ha fel akarod venni a versenyt a konzolal mert ha olcsóbbról beszélsz akkor esélyed sincs az nem számító gép az csak valami rakat kuka pár hónap és eláshatod. a be nem nőt fejed lágya vissza tartja a logikus gondolkodást !
2013. dec. 5. 15:33
 24/33 A kérdező kommentje:
oké hogy viszi nem arról van szó barátom :) nekem is viszi az xbox 360 slim . ps 3 is jó tetszik az is ! csak konkrétan arra gondolok hogy dx 9 környezet amit tudnak a régebbi konzolok szemcsés a kép picit látszik szval még dx 9 be is nehezük volt optimalizálni az a probléma. dx 10 et meg még nem is láthatott volna sehogy a régebbi konzol nem hogy dx 11 et mert ugye gpu-k nem is tudják!
2013. dec. 5. 15:37
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

"tipikus konzol hero" :DDDDD

Köszönöm eme elismerő szavakat, ilyet még senki nem mondott.

Végül is lehetek én konzol hero, mikor konzolom sincs:D

Nem ismerem a hardvereket, na ez is egy új dolog számomra.. Akkor nem is tudom, hogy érettségizhettem emelt infóból a hardverek ismerete nélkül.

Az a lényeg kérdező, hogy te nagyon okos vagy és értelmes, amit látni vélek a helyesírásodból is, na meg persze meg kell, hogy említsem, hogy te 100k-ból olyan gépet tudsz összerakni, ami évek múlva is megállja majd a helyét.

Majd hozzád fordulok akkor, ha új gépet szeretnék venni minél olcsóbban.

2013. dec. 5. 15:38
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Na de én itt befejeztem, további szép napot!
2013. dec. 5. 15:39
 27/33 A kérdező kommentje:
na meg 30 fps dx 9 ben ráadásul nem full hd csak hd a játék. a többi paraszt vakítás én is full hd-s tévén játszok de akkor sem az a kép!
2013. dec. 5. 15:39
 28/33 A kérdező kommentje:
az éretségid nem sokat számít tudom milyen az infó tagozat én is jártam ! sok dolgot nem sajátítasz el ilyen téren inkább mate matikai szarságokat oktatnak. de nem mindig az új jó és az a jó! akkor nem lehetne játszani a 4 éves vga-val ha már nem lenn jó ! akkor 1024x768 ban lowon kellene akadnia mindennek. már pedig nem ilyen képfelbontáson és nem ilyen részletességen és nem akad 1 játék sem full hd-ban . én nem érzem magam okosnak csak tisztában vagyok tapasztalatból hogy nem kell 200-300 ezres gépet össze állítani hogy elég legyen sokáig!
2013. dec. 5. 15:43
 29/33 miért.én? ***** válasza:
"Esszem, f@sszom megáll."
2013. dec. 5. 18:43
 30/33 anonim válasza:
44%

És mit gondolsz arról, hogy nem mindenki akar telepítgetni, beállítgatni, teszem azt nem is ért a gépekhez.

Sokkal egyszerűbb egy konzolt venni és csak betenni a játékot és már megy is, mint, hogy még telepíteni, ez-az. Én ezért vettem PS3-at mert elegem lett, hogy a PC állandóan elavult. A Playstationnel meg semmi gond nincs már 3 éve.

Írhatod itt a okosságaidat, de akkor is venni fogják a nextgen konzolokat, mint a cukrot és nem érdekel senkit, hogy te, milyen olcsón tudsz ilyet csinálni. HA tudsz, mert elég irreális amit mondasz!!! De ha neked ez a jó, akkor csináld azt, csak ne akard ráerőltetni másokra a hülyeséged.

Ha meg nincs pénzed dolgozzál, ne irígykedj azokra akiknek már a nappalijukban van a PS4, XBox1!!!

2013. dec. 20. 23:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!