Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért kapcsol ki a gépem?

Miért kapcsol ki a gépem?

Figyelt kérdés
Mostanában egyre gyakrabban kikapcsol a gépem csak úgy magától. Netezek és egyszer csak fekete képernyő. És a játékok és rosszabbul futnak mostanában. Előre is köszönöm a segítséget! A táp 8000 Ft volt és 550 W-os, ha esetleg megkérdeznétek.
2009. nov. 21. 21:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy elég sok por van a gépedben. A barátomnak is ezért kapcsolt ki mindig.
2009. nov. 21. 21:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Az lehet mert le van szedve az oldala már 1 éve és nem poroltam ki :D. De szerintem nem ez lesz a gond :D. Ha mégse ez, mi lehet még?
2009. nov. 21. 21:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Táp, vagy alaplap, de ha le van szedve az oldala, akkor aztán nyeli be a port rendesen... De lehet, hogy az alaplap meg van törve valahol...
2009. nov. 21. 22:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha alaplap törve lenne rosszabb lenne. Lehet túlmeledik is az x beállított hőfoknál kikapcsol. BIOS-ban állítsd be hogy 90°-nál kapcsoljon csak ki. És a hűtésre figyelni kell. Gonolom jó géped van( az 550 W-os tápból kiindulva)

Tehát a hőtés nagyon fontos.

2009. nov. 22. 14:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Milyen a táp?? mert ha codegen akkor ott a hiba gané tápot nem szabad venni kérj kölcsön valami normális tápot és azzal próbáld meg
2009. nov. 22. 18:40
 6/6 A kérdező kommentje:
nem codegen, vmi sima atx táp, nem az a márkás. tulajdonképpen nincs is márkája, de szerintem nem noname xDDDD
2009. nov. 22. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!