A laptopom hamar felmelegszik és lelassul. Mért van ez?
az everest azt írja hogy a proci 50-60 C fokos
a vinyó 30-40 C fokos
ez sok?
Paraméterek nélkül nem lehet megállapítani, hogy ez sok vagy kevés, én tippelek a nagyon kevésre. Mindenképp fel kell menned a proc gyártó oldalára és megnézni, mi az üzemi hőmérséklet intervalluma. Nálam (c2d) 90-100 fok-on megy tökéletesen, ha ennél kevesebb vagy több, az lassulást/fagyást eredményezhet.
Mindenesetre egy kitakarítás nem fog ártani. Sokat segít amúgy, ha "álványról" üzemelteted. Persze ehhez min külön egér/bill szükséges, mert kényelmetlen lenne.
Überzsenikém, itt fölöttem: az a hülyeség, hogy MOBIL gépnél te 50 fokokat mérsz. Lehet, hogy egy korai p4-nél, meg alatta ez reális volt, de egy 2,2 Ghz-en ketyegő 2 magos cuccnál rohadtul nem. Esetleg talán a vinyó lehet ennyi. Az előbb 3 órán keresztül toltam a witcher-t, kb. 5 perce van közel üresjáratban a proc, most 96 fokos (és csökken). Figyel, és tanulj:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!