Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Acer Aspire 5536G újraindul...

Acer Aspire 5536G újraindul ha felmelegszik. Ez pár perc alatt megtörténik. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Acer Aspire 5536G notebook újraindul ha felmelegszik. Ez 1-2 perc alatt megtörténik. A gépet játékra vettük. Elméletileg ez tökéletes is hozzá. Annyi eltérés van az eredetitől, hogy 4 giga ram van benne. A gépen win7 volt. Illetve azt tettünk rá. Feltettük rá a sims3-at (ehhez vettük) és a párom játszani szeretett volna vele. A játék elindult, de pár perc múlva újraindult a gép. Mi laikusok, vettünk alá egy komoly hűtést. Akkor is leállt. A 64 bites windowst 32 bitesre cseréltük. Ugyanaz a hiba! Lentebb akartunk menni xp-re, de telepíteni már nem tudtuk, mert telepítés közben is leállt. Ebből gondoltam, hogy hardver hiba, mert előtte az oprendszerre gyanakodtam. Ha hagyjuk lehűlni, akkor egy telepítést talán kibír. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond?
2011. ápr. 15. 17:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha garis vidd vissza, én hardver hibára tippelek.
2011. ápr. 15. 18:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Voltak olyan időszakai az ACER-nak amikor piacra dobtak pár notebookot, amelyek nagyon gyorsan túlmelegedtek. Erősen ajánlom én is vigyétek vissza reklamációra, akár ACER szervizbe is :)
2011. ápr. 15. 19:06
 3/8 A kérdező kommentje:
Sajnos már nem garis. Amikor rájöttünk, hogy nem jó játékhoz, letettük és nem foglalkoztunk vele. Azt hittük, "csak" simán be lettünk csapva és erre nem jó. Másra viszont nem használtuk. Mostanában újra előkerült, mert több helyen olvastuk, hogy ezek gamer laptopok.
2011. ápr. 15. 20:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát akkor duplán nem szabadna túlmelegednie, mert ugye elvileg a gamer notebookon nagyobb hűtés kell mind egy "klasszikuson" .. értem erre a grafikus kártya hűtését, proci, stb.. Kár érte..
2011. ápr. 15. 20:13
 5/8 A kérdező kommentje:
Szervizben van! Ma, vagy holnap minden kiderül. Köszi a válaszokat!
2011. ápr. 18. 09:13
 6/8 arnie89 válasza:
Szia! Nekem is ilyen gépem van, ezzel a problémával. Elvittem szervízbe, és ott azt mondták, hogy a videókártya modulját és chipset-et kéne cserélni, emiatt kapcsol le folyton... Elhoztam onnan, mert 35000Ft-ot mondtak a javításra, és egy informatikus ismerősöm mondta, hogy a chipset nem is cserélhető. Gondoltam megnézetem máshol is, nem-e át akarnak verni vele. Olvastam, hogy a tiéd is szervízben van, és meg szeretném kérdezni, hogy Neked milyen hibát állapítottak meg? Feleslegesen nem akarok ismét 3000Ft-os átvizsgálási díjat fizetni feleslegesen. Várom válaszod! Előre is köszönöm!
2011. ápr. 20. 11:19
 7/8 A kérdező kommentje:

Megvan a gép! Bementünk érte és azt mondták semmi baja! Elkértek 4200ft-ot (egy órás szerelési díj)és ennyi.

Mérges voltam és azt mondtam, ha ugyanígy nem lesz jó visszajövök és...

Hazavittük, feltelepítettünk rá mindent amit kellett és azóta "gyötrő üzemmódban" van. Sehol semmi gond vele! Azt gondolom, hogy csak szerencsénk volt, de örülök, hogy így esett és így már nem is volt sok az egy órás díj. Remélem Neked is szerencséd lesz vele bárhogyan is folytatódik a történeted!

2011. ápr. 25. 12:03
 8/8 arnie89 válasza:

Helló! Köszönöm szépen a válaszodat! Majd itthon szétszedem, átkenegetem hővezető pasztával, meg kifújkálom a port belőle. Hátha "megjavul".

Minden esetre köszönöm a gyors választ! Szia!

2011. ápr. 25. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!