Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » ATi 4650 1GB DDR2 jatekok...

ATi 4650 1GB DDR2 jatekok eseten felmelegszik, gta 4 nel pl 76-8 fok is volt mar! De pl Crysis 2 nel 58-66, baj lehet belole hogy igy felmelegszik?

Figyelt kérdés
2011. jún. 26. 15:49
 1/9 anonim ***** válasza:

hát ha valami 55fok fölé megy azzal gond van! Szépen lassan megfog halni. Nézd meg vagy nézesd meg a hűtőjét mert szerintem abszolút nem megy vagy csak nagyon lassan!

Mindenképpen csinálj valamit vele

2011. jún. 26. 16:16
 2/9 A kérdező kommentje:
itt egy kep az rpm nel masnak 1 van nekem -- [link]
2011. jún. 26. 16:34
 3/9 A kérdező kommentje:
es megneztem a cooler megy!
2011. jún. 26. 16:41
 4/9 anonim ***** válasza:
Rakd fel az Ati tools nevű programot és emeld fel a ventilátor fordulatszámot. 20% tól nem is megy fejlebb mi? Akkor lehet valamiért nem jó a ventilátor szabályzás, lehet driver is. Egy ismerősömnek X1950Pro szenved ilyen problémába, ő úgy szokta, hogy Ati tools-ba beállítja az automatikus fordulatszám szabályzást és ott manuálisan is bele tudsz nyúlni, hogy monduj 50 fokon már 50 % al forogjon stb. Használd ezt a progit amíg nem jösz rá, hogy mia a problem, ha azzal hüvös marad, akkor a hűtés jó, csak a szabályzás nem megy valamiért.
2011. jún. 26. 16:46
 5/9 anonim ***** válasza:

Segíthet még az újrapasztázás, venti kitakaritás, valamint meg kell nézni nincs-e vmiért kicsit lentébb lazulva. Pl. a kis tartó müanyag eltörve vagy valami egyéb hiba.

Ati tools-t pl innen leszedheted:

[link]

2011. jún. 26. 16:51
 6/9 A kérdező kommentje:
felraktam 84% ra hallottam is hogy erosebben hut de tovabra is 52C maradt de a program szerint ez az 52C minimalis itt a kep [link]
2011. jún. 26. 16:56
 7/9 A kérdező kommentje:
tegnap vettem a VGA-t tehat nincs mitol poros legyen
2011. jún. 26. 16:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Az nem is sok, de ha játszol akkor mennyire megy fel 84%-on?
2011. jún. 26. 17:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem az 5770-em szépen felemeli a kártya hűtőjének a fordulatát ahogy melegszik, valószínűleg a tiéd is ha fülelsz játék közben (pl. hangszórót kapcsold ki mikor játszol) hallani fogod ahogy megjön a hangja, egyébként ne foglalkozz vele, a hőfokok amiket írtál terhelés mellett teljesen normálisak, egy grafikus kártya simán felmelegszik 70 akár 80 fokra is játék közben, főleg ha a ház oldala is fent van.
2011. jún. 26. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!