Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az alaplapom 80°C-ra felmelegs...

Az alaplapom 80°C-ra felmelegszik ha egy erősebb grafikájú játékot indítok el. Szerintetek mi lehet a baja?

Figyelt kérdés
nah itt bővebben kicsit... az alaplapom 80°C-ra felmelegszik ha egy erősebb grafikájú játékot indítok el. Pl assassin's creed v devil may cry 4 stb. de gyengébb grafikájú játékoknál nincs gond. Régebben még ezeknél sőt még az erősebbeknél se volt gond. Szerintetek mi lehet a baj? A hűtése működik szóval az elvileg nem lehet a baja. Bár a ventillátor nem tűnik
2010. júl. 14. 08:52
 1/5 anonim ***** válasza:
60%

Az alaplapod?

Az baj, vegyél 1-2 ventilátort bele...

2010. júl. 14. 08:58
 2/5 anonim ***** válasza:
60%
nem a videokártyádról beszélsz? amúgy meg a hűtésed nem megfelelő
2010. júl. 14. 08:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Az nem az alaplapod lesz, hanem a processzor.

>ilyen melegben ne játssz

>új hűtés

2010. júl. 14. 10:37
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem is a proci 60°C-ra felmelegszik :S alig várom már a telet hihi akkor lefog hűlni rendesen XD mindegy próbáld ki egy másik alaplappal vagy procival, nekem is volt ehhez hasonló csak az proci gond volt, az alaplapot ki cseréletem már nem volt 100°C-os a proci
2010. júl. 15. 10:12
 5/5 anonim ***** válasza:
a tél várása helyett miért nem javítasz a hűtésen?...pl vízhűtés ;)
2010. júl. 15. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!