Ezen a videó kártyán futnak a jobb grafikájú játékok?
olyat keress amiben van sharder model 3 minimum és gddr3-4-5 memória akkor egy 512 es is megveri ezt..
nem mellesleg a processzornak ki kell tudja hajtani a kártyát. pl téged sem ültetnek f1 es kocsiba mert csak forognál 1 helyben. a kártyával is hasonló a helyzet. hiába jó a kari ,ha nincs mi meghajtsa sok sikert!
Én nekem már lassan 3 éve egy ati radeon hd4850van és ma is mindent maxon visz kb.:)
" olyat keress amiben van sharder model 3 minimum és gddr3-4-5 memória akkor egy 512 es is megveri ezt..
nem mellesleg a processzornak ki kell tudja hajtani a kártyát. pl téged sem ültetnek f1 es kocsiba mert csak forognál 1 helyben. a kártyával is hasonló a helyzet. hiába jó a kari ,ha nincs mi meghajtsa sok sikert!
Én nekem már lassan 3 éve egy ati radeon hd4850van és ma is mindent maxon visz kb.:) "
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:13
Megkérdezhetem milyen procival hajtod ezt a karit?
Nekem is 4850-en van,egy Athlon 64x2 dual core 5600+ cpu-val néha már gyengusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!