Szerintetek ez jó videó kártya? Gigabyte ge force 210 512mb gddr2 vagy Geforce 9600 gt 512mb jobb?
Figyelt kérdés
2011. okt. 7. 16:27
1/8 anonim válasza:
Én mindenképpen egy Radeon-t vennék. HD6550 mondjuk.
2/8 anonim válasza:
A 210-es esetleg netezni jó lesz. A 9600-as talán még játszani is, na nem nagyon, inkább kicsiben.
Egyiket se venném meg.
3/8 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdem mert ez a két videó kártyám van,és a geforce bedöglött mert színes csíkos a képernyő és alig látni valamit szóval kénytelen vagyok azt a másik szart használni.:S
2011. okt. 7. 16:38
4/8 anonim válasza:
a GeForce bedöglött? mindkettő kártya GeForce. amúgy gondolom a 210-re gondoltál.
azt hittem már, hogy ilyeneket akarsz venni. nekem egyébként ennél is sz@rabb kártyám van: inno3D GeForce FX 5200. most veszek egy teljesen új gépet, msi N560GTX Ti Hawk vga-val. járj utána a garinak, hogy aktuális-e. ha nem, akkor keress egy gyengébb fermi-s kártyát, mert jobban megéri, mint a 9600GT korabeli hasonló teljesítményű vga. ha már terveztél egy új gépet, akkor az is megoldás, de ha nem, kár lenne ezért ennyi pénzt kidobni
5/8 A kérdező kommentje:
Aránylag olcsón nem tud valaki jó féle laptopot?Metinezésre kéne xd.
2011. okt. 7. 17:25
6/8 anonim válasza:
A laptop nem jatekra valo
Metinezni meg a 9600 el is tudsz
7/8 anonim válasza:
Ha nem életbevágó a hordozhatóság akkor gyorsan tegyél le a laptopról és kacsingass új asztali felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!