Megoldás lehet-e a problémára? (részletek lent)
Hallottam egy olyan megoldást is hogy nem biztos hogy a memória ment tönkre hanem csak az alaplapon a foglalt amiben van.
Gyorsabb lehet a gép ha egy épp foglalatba átteszem az alaplapon a memóriát?
Hát én ezt kétlem mert nemigen mozgattad hogy valami gyíkja legyen neki, a másik meg az hogyha valami gyíkja lenne annak a foglalatnak valószínűleg nem is működne rajta a RAMod.
Szerintem te azt hallottad félre(vagy az akitől hallottad, aztán tőle pedig még félre hallottabban írtad ide le...) hogy a memóriában szoktak lenni idővel felesleges dolgok amiket néha lehet törölni erre a célra készített programokkal.
Például RAMturbo.
Nem lesz gyorsabb, ha átteszed, de tedd, hogy a lelked megnyugodjon (meghát hátha eltöröd, és lesz kettő, tiszta haszon :D)
Amivel kevered (és amit hallhattál) az két ugyanolyan ram a két dual csatornát preferáló ram slotban. Ha single channel-ről átteszed őket dualba, az valóban gyorsabb lesz, de ez a te esetedben nem áll fönn valszeg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!