Milyen avi - dvd konvertáló programokat tudtok ajánlani a következő problémára? (részletek tovább)
Figyelt kérdés
Van több avi fájlom amit szeretnék dvd formátumra konvertálni viszont egy-egy avi file csak 30 perces így a dvd-n összeakarom őket fűzni. Tehát egy dvd tartalmazzon 3-4 db 30 perces részt, de a konvertálás után csak egy video-ts és audio-ts fájl maradjon amiben benne van minden kellő rész. Hogy tudom ezt megcsinálni?2009. dec. 21. 20:25
2/7 anonim válasza:
ConvertxtoDvd-vel csináltam már ilyent, de csak azonos kódolású avikkal fog menni, ha megegyeznek a paraméterek teljesen. DvdFlick is elboldogul vele...ez ingyenes is. Hozzáadod egymásután az avikat. ConvertX kiírja a minőséget is. WinAvi-val is működik, az a leggyorsabb.
3/7 anonim válasza:
WinAVI Video Converter 9.0 ncore-n fent van a tört verzió.
Miután megnyitod a programot, dvd-gombra katt, ezután bejön egy ablak itt be kell tallózni(egyszerre kell mindet kijelölni) azokat a fájlokat amiket konvertálni akarsz. Beállítod, hogy hova konvertáljon és kész is.
4/7 anonim válasza:
Az első válaszadótól kérdem hogy lehet Formattal dvd-re konvertálni? Pontosan légyszi írd már le!
Egyébként én már csináltam úgy hogy előbb videóegyesítést csináltam a formattal, majd a neróval dvd-re konvertáltam.
5/7 Jenci válasza:
Én a Nero Vision Expresst használom erre.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
A Winavi-ban hol látom, hogy mennyit tudnék rápakolni egy dvd-re konvertálás után? Mert ugye ha üti az 1 dvd-nyi méretet, sajna újra kéne konvertálni. Vagy nem?
2009. dec. 21. 21:59
7/7 anonim válasza:
nem látod sehol. állitsad be 4700 re a dvd méretet és nem lesz több tuti hogy rá fér. Nálam a filmeket 4.2re irja meg a lenagyobb bitratben. ugyhogy rá fog férni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!