Asus EAH6450 gpu túlmelegedés. Mit tegyek? (többi lent. ).
Figyelt kérdés
Vettem augusztusban egy Dell optiplex 755-ös gépet.
Azt mondták ,hogy raknak bele új videókártyát ha gyűlik rá péndzem és a mostani nem elég.Így hát raktak bele egy Asus EAH6450-est nem volt vele semmi baj egy ideig.Aztán gondoltam megnézem milyen meleg.A program 80 fokot írt a gép nem in dult újra de azért ez aggaszt mit tegyek?
config:
Intel(R)Core 2 Duo:2.80Ghz
Ram:DDR2 2gb
op. rendszer:Win 7 32-bit
Videókárty:Asus EAH6450 1gb
2013. nov. 21. 18:54
2/7 A kérdező kommentje:
Ez egy olyan pici ház amire hiába raknék 1 ventillátor van és az is 30%-on pörög nem lehet valahogy állítani?
2013. nov. 21. 19:11
3/7 anonim válasza:
Ne vegyél rá mérget, hogy 80 fokos a gpu, a 6450 kis teljesítményéből nem következik ez a melegedés.
4/7 A kérdező kommentje:
Ez igaz (előző) ekkora teljesítményből nem értem ,hogy lehet kifacsarni ekkora hőt.maga a kártya minden feladatát ellátja amire vettem minden megy rajta tök fullon. Már csak azt szeretném megtudni ,hogy tényleg ilyen alacson a ventillátor fordulatszáma vagy csak ezt mutatja és ha igen?Feljebb tudom valahogy állítani?
2013. nov. 21. 19:45
5/7 Emberek válasza:
nézd meg SpeedFan-al, annak elvileg ki kell írnia minden hőfokot
6/7 A kérdező kommentje:
Azzal néztem és GPU-Z-vel és ugyan annyit írnak.
2013. nov. 21. 19:53
7/7 A kérdező kommentje:
Óó rájöttem. le kell kapcsolni a fűtést. :DDDDD
2013. nov. 22. 14:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!