Windows 7 telepítési hiba? Többi lent, Nagyon fontos.
Szóval most raktam össze az új gépem és a vinyó az maradt ugyanaz, mint eddig, egy 160 gigás IDE-s maxtor. Nos a problémám az lenne, hogy fel akarom telepíteni a Windows-t és a partícióválasztásnál a következő üzenet fogad: A Windows nem telepíthető a megadott helyre. Hiba: 0x80300001
Leformáztam a partíciót és ugyanez a gond :( Az viszont érdekes, hogy korábban a régi gépemmel már felment erre a vinyóra a Win 7. Kérlek segítsetek, nem tudom mitévő legyek :( Segítőket felpontozom. Alaplapnál kéne állítani, vagy ilyesmi? :/ Előre is köszi a segítséget.
Az volt a gond.
De IDE-s vinyó? Milyen géped van neked, kell egyáltalán ahhoz Win7? Szerintem bőven sok oda ez az op.rendszer. :D
IDE-s a vinyó :D
De csak azért, mert arra nem volt már keret, viszont arra is be fogok fektetni a későbbiekben.
A gép:
ASRock 960GM-GS3 FX
AMD FX4100
Kingston HyperX Blu 4GB 1600MHz
Sapphire Radeon HD7770 GHz Edition
FSP Hexa 400W
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!