Asztali gépben tudok segíteni? ADATOK MIATT FONTOS!
Hello!
Az a baj a géppel tegnap óta, hogy amikor bekapcsolom, belép a BIOS-ba magától, majd amikor kilépek ebből újra indul és megint belép a BIOSba, mit tudok tenni, hogy tovább menjen? Nagyon-nagyon sok adat van a gépen, ami nem lenne jó ha elveszne, mit tanácsoltok? Köszönöm szépen a válaszokat.
Az adatok nem vesznek el, hiszen átrakhatod egy működőképes számítógépbe a vinyót és lementheted róla.
A jelenségnek számtalan oka lehet, egy BIOS resetet érdemes lenne csainálni.
Nem kellene belépjen, még ha nem is találja a merevlemezt. 2 ötletem van.
1 Vedd ki a számítógépből az elemet pár percre, hogy alapra álljon a bios.
2 Indítsd úgy hogy lecsatlakoztatod a billentyűzetet, lehet valamelyik gomb beragadt (pl.:F2)
Amire #1 gondolt pontosabban:
Áramból kihúzod a gépet. Leveszed a számítógép oldallapját. Van az alaplapon egy laposelem. Ezt kiveszed 20 percre. 20 perc után visszarakod. -> A gép ezután már el kell hogy induljon!
Rendben, köszönöm, akkor szétszedem, és kiszedem a elemet.
Én azt hittem, hogy a HDDvel van baj, esetleg a Windows-al. Majd jelentkezem, hogy mi történt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!