Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek is hardver hiba?...

Szerintetek is hardver hiba? Holnapra működnie kellene a gépemnek, mert fontos dolgozatot kellene nyomtatnom. Ezért légyszi SOS! A többi lent.

Figyelt kérdés
Pár napja türelmetlen voltam, nem vártam meg, h leálljon a masinám, kirántottam a konektorból. Következő indításnál nincs kép, de a winyó felpörög. Gondoltam videókártya. Cseréltem, ugyanaz. Memóriát, procit, tápot szintén. Kép nincs. Maradt az alaplap. Kaptam egy régebbi modellt ajándékba procival, hűtővel, videókártyával. Beszereltem, kép van, minden jó... csak kb egy perc után leáll a gép, mintha áramtalanítottam volna. Próbáltam ezt is másik táppal ugyanaz a jelenség. Valakinek valami ötlet? Minden hasznos dolgot megköszönök!!!
2013. nov. 12. 17:10
 1/8 A kérdező kommentje:
Az egy percet a bekapcsolás után értettem. Vagy a telepítés legelső fázisában, vagy ha hozzá se nyúlok, akkor is.
2013. nov. 12. 17:15
 2/8 anonim ***** válasza:
A konnektor nem lötyög?
2013. nov. 12. 17:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az alaplapod nem szereti az új hardvereidet. Szerintem pakold vissza a régiket, a ramot egyenként próbálgasd.
2013. nov. 12. 17:28
 4/8 A kérdező kommentje:
nem
2013. nov. 12. 17:30
 5/8 A kérdező kommentje:
Új a lap is, amint azt leírtam. És ez a lap a kapott hardverekkel elvileg működött.
2013. nov. 12. 17:54
 6/8 A kérdező kommentje:
A memória cserélgetése is megtörtént. Más 5let esetleg?
2013. nov. 12. 17:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Na mi lett a dolgozattal?
2013. nov. 14. 19:15
 8/8 anonim ***** válasza:

Táp lesz, azt kell cserélni.

[link]

2013. nov. 14. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!