Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen ez a laptop játékok...

Milyen ez a laptop játékok szempontjából?

Figyelt kérdés
Erről lenne szó: [link] Tudom ennyiért már igen tisztességes gamer konfigot lehetne összerakni, de fontos a mobilitás. Válaszokat előre is köszönöm!

2013. nov. 17. 16:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
BM-Striker: Akkor mi bírja ki?
2013. nov. 17. 18:26
 12/17 anonim ***** válasza:
Szinte semmi. Ezért érdemes ilyen teljesítményre asztali gépet venni.
2013. nov. 17. 18:47
 13/17 anonim ***** válasza:
Ezt most úgy kell venni, hogy elolvad? És a MacBookokkal mi van? Azokban is elég nagy teljesítmény van. Vagy azért van alapjáraton 3 Ghz alatt?
2013. nov. 17. 19:12
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem elolvad, annyira azért nem hevül, de esetleg kékhalált kapsz, vagy csak magától leállogat a gép, ha túlmelegszik. És a melegedés jóval lecsökkenti az élettartamát az alkatrészeknek.
2013. nov. 17. 19:21
 15/17 BM-Striker ***** válasza:
Y510p kb az egyetlen, 300 körül ami bírja a gyűrődést játék alatt.
2013. nov. 17. 19:33
 16/17 anonim ***** válasza:

De ez csak játéknál fordul elő nem? Egy átlagos használat közben nem fog leállni, vagy kék halált kapni? Ugye?

Kisebb teljesítményt igénylő játékoknál sem fog?

Meg én csináltam itthon olyan számítógép asztalt, aminek kivan lyukasztva az alja, ahol a laptop beszíja a levegőt, és még pár helyen ahol melegszik. Ez nekem hatásos mert, ha simán egy asztalon játszok, néha leáll a gépem. Ezen nem.

2013. nov. 17. 20:39
 17/17 anonim ***** válasza:
A leolvadás alatt azt kell érteni (procinál) hogy ha van egy nagyon nagy teljesítményű CPU és nem kap megfelelő hűtést akkor csökken az élettartalma és azis megtörténhet hogy egy mag túl hevűl és a tranzisztorok elégnek benne , ezért vegyél asztali pc-t . Jobban birja a hőt és jobb a teljesítménye is, hátránya neked hogy azt nemigen viszed sehová táskában.
2013. nov. 18. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!