Szeretnék venni egy laptopot. Akinek van, annak mi a véleménye róla megbízhatóság szempontjából?
abszolút szerencse kérdése az egész. egy neves márka is hirtelen eldurranhat magától egy hét után, és egy olcsó is kibírhatja azt hogy végiggurul a lépcsőn. oké elég szélsőséges példák, de lehetségesek.
általánosságban azért elmondható, hogy amely gyártó nagyobb garanciaidőt ad, azok megbízhatóbbak (elvégre hibás termék cseréje pénzbe kerül, a gyártók meg nem a vöröskereszt...)
saját példák: az én mostani gépem (asus) 3 éves, soha semmi baja nem volt, asszonyé 5 éves (toshiba), monitor kávája már kezdi megadni magát, de egyébkét semmi baja, fater gépe szintén 3 éves (szintén toshiba), de 2 hónapos korában elpukkant a tápegysége, garanciás csere, azóta szintén semmi baja
A Lenovo Ideapad G570GH-et ajánlom, ha egy, mai laptopot szeretnél venni. A billentyűzete is jó, nem csak azért, mert numerikus billentyűkkel is bír (nem kell, FN+F11-et nyomni), hanem azért is, mert könnyű a tisztítása.
Jó árban, idáig az Edigital-ban láttam - [link] - ennél azért, vannak olcsóbbak is, de azok, gyengébb procival bírnak - pl. ez: [link] - a legolcsóbb ajánlat, de te tudod, hogy mire kell. Ha játszol, akkor a drágábbik ajánlott. Ha meg, netezésre, filmnézésre, akkor az első is megfelelő tud lenni (bár, a drágábbikban, van HDMI kimenet, vagyis az újabb LCD TV-vel is összekötheted - a régi TV-kel is, de ahhoz, már átalakító szükséges hozzá).
A TOSHIBA is megbízható tud lenni, de akkor, mélyebben a zsebedbe kell nyúlnod. A jobb fajta, kb. 125 ezer FT-nál kezdődik.
Hát ha van rá 4 év garancia akor 4 évre tervezel:p
minimum 2 év legyen azért rá nem ártana
IBM (Lenovo) k a legstrapabiróbak általánoságban
vagy bussines laptop ahogy irták
lényegében az van hogy megveszed és örülsz ha minden jó sok évig
ha meg nem akor igy jártál garancia idöben még javirtják cserélik...
Edigital link nem jön be
de máshol megnéztem linki pontos tipust
és aban sincs dedikált vga szóval sokkal nem lehet job mint az alata lévö olcsób
persze alap felhasználásra jó de azért nem ártana valami vacak vga legaláb bele ha játékra is kel joban
#6:
Lenovo Ideapad G570GH 59-310108 - erre keress rá!
UPDATE:
Megnéztem és a notebookstore-n sem lehet, az olcsóbbik Lenovo-t kapni.
A laptopdiszkontban, viszont elérhető: [link] - illetve itt van, egy kicsit drágábbik változata is [link]
Mégis, attól függ, hogy ki - mire is használja a laptopot. Pl. ha játszásra, a legolcsóbb, akkor a Toshiba azt, amit ajánlok: [link] (pontosabban a Toshiba Satellite C660-1X6 notebook, az Edigitalban, ha nem jönne be a hivatkozás).
alap gép
és 3 év garanciás
én megveném ha lenne rá:D és anyim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!